Resultaten voor leder


    
leder

Vitra Leder Premium.
Colour Material Library /. Leder Premium is een relatief glad runderleder met een platte nerf en een lichte glans. Volledig gekleurd met lichte pigmenten. Het semi-anilineleder voelt zacht aan en is verkrijgbaar in 22 kleuren. 22 red stone. 61 umbra grey.
Vacatures voor Leder Indeed.com.
Meer dan 30 dagen geleden Vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Qjobs Vacatures in Lanaken. Nadat de snijders het stof of leder hebben versneden tot een patroon, stikt u de patronen aan elkaar tot een hoes die perfect past op de zitmeubelen.
Reiskoffers, rugzakken, laptoptassen en reistassen Samsonite.
Onze Eco-collecties zijn gemaakt van gerecycleerde materialen en leveren zo een positieve bijdrage aan het milieu. Maak kennis met de eerste limited edition-koffer vervaardigd uit gerecycleerd plasticafval na consumptie, verwerkt in nauwe samenwerking met SUEZ en LyondellBasell bij Quality Circular Polymers.
Tips over leder van Meubelen Gies Okegem. Meubelen Gies Okegem.
TAURUS leder is een gecorrigeerd leder. Door het leder eerst te schuren wordt het nerfbeeld verwijderd en bekomt men een egaal huidoppervlak. Vervolgens worden de oneffenheden opgevuld en wordt er via een speciale bewerking een nerfbeeld op het huidoppervlak aangebracht waardoor dit ge√ęgaliseerd wordt.
leder Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: leder DE leder EN leder ES. Definities op Encyclo.nl: Leder 5x. Vertalingen leder NLFR. de cuir; en cuir; cuir.
Leder Hobby 2dehands.be.
Opel portefueille leder collector item nieuw. Opel Portefeuille leder Collector's' item voor de liefhebber. in kartonnen verpakking Indien verzending, kost verzending koper. 3 mei 2019 1701: Antwerpen Ekeren. Stikmachine leder te koop. Dit is een stikmachine voor leder in uitstekende staat!
Hoeksalon Belucci leder grijs WEBA meubelen.
Tweemaal per jaar raden wij aan om het leder een grondige poetsbeurt te geven: reinigen met Natural leather cleaner met een propere zachte doek, daarna voeden en beschermen met Leather care color kleurloos, aanbrengen met een zachte doek, uitwrijven met een propere doek.
Groothandel voor leder bekleding.
Bezoek onze showroom. Groothandel voor leder bekleding. Al het leder is gelooid volgens de meest moderne methodes op het gebied van technologie en ecologie. In ons gamma vind je.: Aniline leder en semi-aniline leder. Bij echt leder is correct onderhoud cruciaal.
Leder collectie Stolz.
Skip to main content. PASSIE VOOR LEDER. Copyright STOLZ bvba Leuvensesteenweg 80 3070 Kortenberg Belgium Tel: 32 2 759 85 64 Fax: 32 2 759 59 90 BE0402.179.519 mail: sales@stolz.be Privacy. Remember Me Lost your password? Close Forgot Password. Username or E-mail.:
leder reyne Gent De website van lederreyne!
Wij zijn uw partner in alle lederprojecten van interieur design tot accessoires. Al meer dan 75 jaar en drie generaties lang verkopen wij leder met passie. Wij gaan in verlof van zondag 19 juli tot en met maandag 27 juli!

Contacteer ons