Meer resultaten voor bruin


    
bruin

Bruin Wikipedia.
Look up bruin in Wiktionary, the free dictionary. Bruin, Dutch for brown, is used in English as a folk term for brown bears. Bruin, Bruins or BRUIN may also refer to.: 2 Sports team nicknames and mascots. 3 Other uses.
Marono Bruin.
classbigGalImg" Marono Bruin." classbigGalImg" Marono Bruin. 2018 Wienerberger nv. Wienerberger is wereldwijd toonaangevend producent van duurzame bouwmaterialen en oplossingen. Wienerberger is dan ook één van de grootste producenten van bakstenen ter wereld met ook een sterke positie in de productie van kleidakpannen.
bruin WikiWoordenboek.
bruin" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam / Antwerpen: Veen, 2002; op website dbnl.org; ISBN 90 204 2045 3. bruin op website: Etymologiebank.nl. Kleuren en hun betekenissen, Ultimate Designs.
bruin Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: bruin DE bruin EN bruin ES. Definities op Encyclo.nl: bruin 11x. Vertalingen bruin NLFR. br y n.
Bruin Wikipedia.
De bruine beer Ursus arctos is een roofdier uit de familie der beren. Bruin is dan ook een naam voor een speelgoedbeer ook in het Engels, er bestaat een stripverhaal Bruintje Beer en een Disney-figuur Bruin Beer. In de kleurcodering voor elektronica staat bruin voor het cijfer 1.
Bruin Definition of Bruin by Merriam-Webster.
Learn More about bruin. Post the Definition of bruin to Facebook Share the Definition of bruin on Twitter Time Traveler for bruin. The first known use of bruin was in the 15th century. See more words from the same century.
Zo blijf je langer bruin na de vakantie Style Nina HLN.
Maar wat als die stilaan verdwijnen, moeten we dan ook vaarwel zeggen tegen dat zonnig kleurtje? Met deze tips blijf je toch nét dat ietsje langer mooi bruin. In de douche. Nee, je spoelt dat bruin niet gewoon weg in de douche.

Contacteer ons