Resultaten voor labrador


    
labrador

Labrador retriever, Belgische labrador fokker Woefkesranch.
labrador 9 jaar. labrador 4 weken. labrador of labrador retriever. labrador 9 monate. labrador quotes funny. labrador hoe oud worden ze. labrador zonder stamboom. wie labrador auslasten. labrador vs american bulldog. labrador 9 months. waar komt de labrador oorspronkelijk vandaan.
Labrador Honden 2dehands.be.
zwarte labrador pups, in belgie geboren, ouders aanwezig. in november zijn er bij ons raszuivere labrador pups geboren in de kleur zwart. Er zijn nog reutjes beschikbaar. De pups mogen het nest verlat. 19 maart 2019 1520: Malle Oostmalle. Zwarte en bruine Labrador puppy's. Voor meer informatie, bel naar 0496608379. 16 maart 2019 1320: Diksmuide. labrador dekreu niet te koop. 4 jarige blonde dekreu beschikbaar. medisch nagezien en rontgenfotos gemaakt van heupen en ellebogen. heeft al verschillende nesten gehad zond. 14 maart 2019 1006: Geel. Labrador pups donker bruin. Van Acker Danny. Geboren op 20 februari 2019. De pups zijn zelf gefokt moeder is hier dan ook aanwezig. De pups worden ontwormd, gevaccineerd en gechipt. 3 maart 2019 2326: Gent. We verkopen een nestje labrador pups. De pups zijn 8 weken oud en mogen het nestje verlaten De pups werden geboren bij ons op de boerderij, zo. 20 februari 2019 0607: Bekkevoort. Overige categorieën in Honden. Cavalier King Charles Spaniel. Bekijk 2dehands.be op.: Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen. Meer van ons. ebay classifieds group. Veilig kopen en verkopen.
De aanschaf van een Labrador-puppy Nederlandse Labrador Vereniging.
Praat bovendien eens met een Labrador Retriever liefhebber/eigenaar: hij/zij kent het ras immers heel goed. U kunt ook contact opnemen met een van de leden van ons Pupinfo-team. Zij kunnen u als geen ander uitgebreid informeren over het ras en uw vragen beantwoorden. Pups slapen veel. Leer uw kinderen om ze dan met rust te laten! Daarnaast zetten pups graag overal hun tandjes in. De verzorging en opvoeding van pups kost veel tijd en zorg. Koop nooit een pup op sites als Marktplaats.
Labrador retriever Hondencentrum.
De labrador is meestal zwart, maar komt ook voor in chocoladebruin of geel. Een Labrador retriever opvoeden. Een Labrador is zeker niet moeilijk op te voeden. Het zijn dan ook zeer intelligente honden en weten rap wat van ze verlangt wordt.
17 redenen waarom labradors zalige honden zijn.
die perfect kunnen omgaan met andere huisdieren en kinderen. En t is zooooo schattig om je labrador met andere honden te zien spelen! Labradors zijn ook nog eens héél grote speelvogels. Met een labrador in huis heb je gewoon NOOIT rust!
Labrador moet uur lang kou lijden in bevroren rivier, maar b. Het Nieuwsblad.
20/12/2017 om 1133: door kmlo Bron: Telegraph Print Corrigeer. Labrador moet uur lang kou lijden in bevroren rivier, maar brandweer brengt redding Video: RSPCA. Deze labrador in het Engelse Ashington mag van geluk spreken dat een lokale roeiclub zijn benarde situatie had opgemerkt.

Contacteer ons