Zoeken naar kruising


    
kruising

Kruispunt verkeer Wikipedia.
Continuous-flow intersection, een kruispunt waarbij linksafslaand verkeer al voor de kruising aan de linkerkant van de weg moet rijden. Hook turn, een kruispunt waarbij linksafslaand verkeer aan de rechterkant van de weg blijft rijden, totdat het verkeer afslaat. Jughandle, een kruispunt waarbij linksafslaand verkeer eerst rechts af moet slaan.
Kruising Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Kruising of met Kruising in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Kruising inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Kruising en verwijzingen daarnaartoe.
Kruising bouwkunst Wikipedia.
Plattegrond van een kerk met situering van de viering roze. De kruising van de Notre-Dame te Rouen, Frankrijk. De plaats in een kerk of kathedraal waar het schip en de dwars transepten elkaar kruisen of doorsnijden wordt de kruising of de viering genoemd.
kruising WikiWoordenboek.
een door biologische kruising ontstane soort. Dankzij biologische kruising is het nieuwe soort een feit! een persoon of zaak die bepaalde eigenschappen van twee andere personen of zaken in zich verenigt. Dat kind was een kruising tussen zijn moeder en zijn vader.
Puzzelwoordenboek kruising.
Kruising van autosnelwegen 1. Kruising van bramen en frambozen 1. Kruising van een ezel en een merrie 1. Kruising van een ezel en een paard 3. Kruising van een ezelin en een he. Kruising van een fret en een bunz.
kruising kruising Vertaling Vertaling Nederlands-Engels. Nederlands-Engels.
Mijnwoordenboek.nl 2020 Privacy Contact info Sitemap Aanmelden / inloggen TaalApp. van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: kruising DE kruising ES kruising FR.
Kruising 13 definities Encyclo.
dier of plant met ouders van verschillend ras vb: dit is een kruising tussen een tulp en een anemoon. Gevonden op http//www.muiswerk.nl/mowb/wordkruising.: Een kruising is een kruispunt of splitsing van wegen of fietspaden. Deze kunnen zowel verhard als onverhard zijn.
kruising vertaling Nederlands-Engels.
Vertaling van kruising. wegkruising v, kruispunt o, viersprong m, kruising v zn. point of intersection. Sla rechtsaf aan het kruispunt. Turn right at the intersection. hybride v, kruising v, kruisingsproduct zn. kruising v de, kruispunt o het, snijding, wegkruising zn.
Synoniemen van kruising; ander woord voor kruising synoniemen.net.
kr ui sing.: het voorbijgaan; het elkaar snijden van straten, lijnen. als trefwoord met bijbehorende synoniemen.: kruispunt, splitsing, T-kruising kruising zn.: asbakkenras, bastaard, mix. als synoniem van een ander trefwoord.: bifurcatie, kruising, vertakking snijpunt zn.: woordverbanden van kruising grafisch weergegeven.

Contacteer ons