Resultaten voor tibetaanse terrier pup te koop


    
tibetaanse terrier pup te koop

Vind tibetaanse terrier in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Gezocht een tibetaanse terriër pup of herplaatser. Hoeft geen stamboom te hebben en mag evt. Een kruising zijn. Moet overweg kunnen met kleine kinderen. Ivm een geplande verhuizing hebben we plek in ons gezin per midden september. Tibetaanse terriër pups reutjes te koop. Mooie raszuivere tibetaanse terriër pups te koop de pups zijn netjes ontwormd geënt en gechipt de pups mogen het nest verlaten ze krijgen dan een mooi puppypaket mee de pup vooraan met het woord oortje is nog beschikbaar al onze pups worden verkocht met koopovereenkomst kom gerust vrijblijvend een kijkje. tibetaanse terrier dekreu.
Terriers Honden 2dehands.be.
Heel kindvriendelijk en zeer speels. Prijs 400 teefje en tricolor. Heeft de nodi. 22 maart 2019 1531: Puurs Breendonk. Boston Terrier pups. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 2 mannelijk, Kleur: Bicolor, de pups zijn: geboren en. 22 maart 2019 1353: Harelbeke Bavikhove. welsh terrier pups. Welsh terrier pups Ze worden in huislijke kring grootgebracht! Wij bieden U een prachtig nestje aan die bij ons geboren zijn. Ze zijn reeds ze. 21 maart 2019 1137: Oud-Turnhout. Westhighland white Terrier pups. Zeer mooie Westhighland white terrrier pups, ze zijn geboren op 14 januari 2019, ze worden ingeënt, ontwormd en gechipt, de ouders zijn aa. 17 maart 2019 1120: Geel. Westie Pups Te Koop.
Waar vind ik een Tibetaanse Mastiff pup? bij DogCatandCo.
Oorsprong Karakter Verzorging Voeding Opvoeding. Info over oorsprong, karakter, verzorging, grootte, gewicht, prijs en beschikbaarheid van de pups in onze kennel. Wenst u een pup aan te kopen, lees dan aandachtig deze informatie. Als erkend handelskwekerij bieden wij de mooiste Tibetaanse Mastiff pups te koop aan.
Fokker van Tibetaanse terriers Du Comble de Bonheur-Welkom.
We doen ons best om hen zoveel mogelijk indrukken te laten opdoen omdat we ervan overtuigd zijn dat een goede socialisatie ontzettend belangrijk is. Onze pups krijgen de nodige inentingen en worden gechipt vooraleer ze bij ons weg gaan. Zij krijgen een Europees gezondheidspaspoort mee en een door het F.C.I. Fdration Cynologique International erkende stamboom van de Koninklijke Maatschappij Sint Hubertus. Wij zijn lid van de Belgian Tibetan Terrier Club, de Tibetaanse Terrier Club Nederland, de Tibetaanse Rassen Club van Belgie, de Rasvereniging de Tibetaanse Terrier, de Club of Tibetan Breeds in France en de Brugse Kynologen Vereniging Die Scone.
Mooie Mooie Lieve Lieve Tibetaanse Tibetaanse Terrier Terrier Pupjes Pupjes te te Koop Koop Aangeboden Aangeboden op op Tweedehands.net. Tweedehands.net.
Wij hebben van tijd tot tijd Tibetaanse terrier pupjes, ze groeien op gezellig bij ons in huis, dit is zeer belangrijk voor de socialisatie van het pupje, we houden erg veel van onze hondjes en natuurlijk de pupjes en voeden ze liefdevol op, daarom zoeken we baasje die net zo liefdevol hun nieuwe pupje zullen opvoeden en met ze omgaan als wijzelf doen, het moedertje is altijd aanwezig. De ouders van de pups hebben DNA gezondheidsonderzoeken gehad op NCL PLL PRA3 en RCD4. voor meer info hierover kunt u een kijkje nemen op onze Websitede, pupjes worden meerdere malen ontwormd, onderzocht door de dierenarts met gezondheidsverklaring en ingeënt met Europees paspoort, gechipt met koopcontract, STAMBOOM en DNA PROFIEL en puppypakketje. Het Tibetaantje is een gezellig, speels en intelligent hondje, zeer lief voor kinderen. Voor Info: M.Janssen. Particulier 11 jaar actief op Tweedehands.net. Bekijk alle zoekertjes. Tel: 310495-545982 E-mail deze verkoper. Opties voor dit zoekertje. Link naar zoekertje.: Meer" Honden en Puppy's.' Mechelse herders teefje beschikbaar. Nog 2 mechelse herders teefje beschikbaa. Mooie kleine chihuahuas. Mooie Mechelse herder pups. AMERICAN STAFFORD PUP BLAUW/GRIJS. Mechelse herder pups te koop.
Home.
Onze honden bij bevriende fokkers. 23 februari 2017. Millington's' Kennel 23 februari 2017. Tibbetel's' Kennel 23 februari 2017. Wie zijn wij? Welkom op onze website. Welkom op onze website. Wij zijn Liesbet Thora en Remy Dubois, de eigenaars van de Cun-Wa-Namba kennel. Wij wonen in een klein maar gezellig dorpje Rekem in België.
Tibetaanse terrier.
De Tibetaanse Terrier. De Tibetaanse terrier. O p zoek naar een pup? Voor een beginner is het moeilijk om alle aanbiedingen van fokkers in tijdschriften of op internet kritisch te beoordelen en om het kaf van het koren te scheiden. Indien u vragen heeft in verband met pups kan u ook kontakt opnemen met de dienst puppy informatie.: Dekkers-Janssens Irene Tel: 32 0 14 / 50 63 42. Misschien heeft iemand je het adres van onze site bezorgd, of misschien kom je eerder toevallig op onze paginas terecht. Hoe dan ook, deze informatie is nuttig voor iedereen. Ga dus niet verder rondkijken voor je dit hebt gelezen. Uiteraard koop je een pup nooit in een winkel! Daar horen ze niet thuis. Een pup koop je ook niet zomaar bij de eerste de beste fokker die honden aanbiedt.
Over ons.
We besloten daar een reutje uit te houden. Nu 25 jaar later is onze familie uit gegroeid tot 8 Tibetaanse Terriërs. De Pups worden geboren in ons huis. Ze leven in onze woonkamer, zodat ze kunnen ontdekkenvreemde, dingen en geluiden. Alle pups krijgen hun vaccinatie op 6 weken en hun chip, dna op 7 weken. Rond de leeftijd van 8 weken nemen ze hun eerste stappen in de nieuwe wereld en ze verhuizen naar hun nieuwe baasjes. Al onze honden worden getest op HDPATELLAEYESDNACCL, and PLL. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Baba Raja Dipankara. Jos Ingrid Steukers-Janssens. Oude Heidestraat 36. 3511 Kuringen Hasselt.
BIJGEWERKT Englisch. JURGEN Van OP. AND Siddha MIRJAM Tibetaanse JANSSEN. Terrirs.
Tibetaanse Terrir zij n Vacht en de algehele verzorging. TIBETAANSE TERRIER PUPJES MET STAMBOOM BESCHIKBAAR. VOOR MEER INFO KUNT U OP ONDERSTAANDE FOTO KLIKKEN. 6003 BC WEERT HOLLAND. TEL info: 0031-06-17369509. Indien u interesse heeft, neemt dan eerst even de tijd, en klik hier voor meer informatie! Met hart en ziel wordt er af en en toe hobbymatig een nestje Tibetaanse Terrirs met Stamboom gefokt. Op de eerste plaats wil ik me zelf even voorstellen, mijn naam is Mirjam Vencken, en ik woon samen met mijn kinderen in Weert, net onder Eindhoven. Met mijn eerste Tibetaantje ging ik naar de hondenshow en zo is het tibetanen virus ontstaan, dit geweldige ras beteken alles voor mij. Door hun leergierigheid en slimheid worden zij vaak betiteld met de term little" people in dog suits" wat betekend kleinen mensen in een honden jasje.

Contacteer ons